Zinc Gluconate 50 mg Tablets

Cmimi 1250 L

Kliko në butonin e shportës nëse dëshiron të vendosësh këtë produkt në listen e porosive.
Përshkrimi

Zinku është një mineral esencial për funksionin e shumë organeve dhe sistemeve në organizëm përfshirë sistemin skeletor, imunitar, neurologjik dhe endokrin. Zinku është i nevojshëm si kofaktor për shumë reaksione enzimatike të lidhura me proteinat dhe metabolizmin e karbohidrateve, sintezën e RNA/RDA dhe sinjalizimin intraqelizor. Zinku gjithashtu luan një rol kritik në neutralizimin e radikaleve të lira dhe në një plakje të shëndetshme.

 

Per te berë nje porosi direkte kliko në butonin e Telefonatës ose WhatsApp.

Zinku është një mineral esencial për funksionin e shumë organeve dhe sistemeve në organizëm përfshirë sistemin skeletor, imunitar, neurologjik dhe endokrin. Zinku është i nevojshëm si kofaktor për shumë reaksione enzimatike të lidhura me proteinat dhe metabolizmin e karbohidrateve, sintezën e RNA/RDA dhe sinjalizimin intraqelizor. Zinku gjithashtu luan një rol kritik në neutralizimin e radikaleve të lira dhe në një plakje të shëndetshme.

Përdorimi: 1 tabletë në ditë gjatë një vakti.

Paketimi: 100 tableta

Përmbajtja Sasia për dozim: Sasia %  vlerës ditore
Zink (nga glukonati i zinkut) 50 mg 455%

Përbërës të tjere: Celulozë, stearat magnezi (origjinë bimore), silicë dhe mbeshtjellje vegjetariane.

Produkte të tjera