Antiakne krem para perdorimit dhe pas perdorimit prej 4 muajsh.

Antiakne krem para perdorimit dhe pas perdorimit prej 4 muajsh.

Kremi kunder njollave , foto para perdorimit dhe pas perdorimit prej 3 muajsh.

Solucion per lekuren e e kokes. Rezultatet para dhe pas 1 muaji perdorimi.

5