Vitabiotics – Ultra Folic Acid

Cmimi 900 L

Kliko në butonin e shportës nëse dëshiron të vendosësh këtë produkt në listen e porosive.
Përshkrimi

Ultra Folic Acid nga Vitabiotics është e formuluar me 400mcg acid folik, e balancuar me kujdes me 5mcg vitamin B12. Acidi folik, i njohur dhe si folate ose vitamina B9, është i rëndësishëm përpara dhe gjatë shtatzanisë si dhe për meshkujt dhe femrat e të gjitha moshave për një mirëqënie të përgjithshme.

Per te berë nje porosi direkte kliko në butonin e Telefonatës ose WhatsApp.

Ultra Folic Acid nga Vitabiotics është e formuluar me 400mcg acid folik, e balancuar me kujdes me 5mcg vitamin B12. Acidi folik, i njohur dhe si folate ose vitamina B9, është i rëndësishëm përpara dhe gjatë shtatzanisë si dhe për meshkujt dhe femrat e të gjitha moshave për një mirëqënie të përgjithshme.

Para dhe gjatë shtatzanisë
Departamenti i Shëndëtit në Mbretërinë e Bashkuar rekomandon që femrat që po planifikojnë një shtatzani duhet të marrin një shtesë prej 400mcg acid folik nga fillimi i shtatzanisë deri në javën e 12-të të saj, siç gjendet tek Ultra Folic Acid.

Nivelet e ulëta të acidit folik janë një faktor rrisku për defekte në zhvillimin e tubit neural tek fetusi.

Acidi folik mund të përdoret dhe gjatë shtatzanisë. Vitamina B12 ka rol në procesin e ndarjes qelizore dhe kontribuon në formimin normal të qelizave të kuqe të gjakut.

Sistemi imunitar
Folati dhe vitamina B12 ndihmojnë në funksionimin normal të sistemit imunitar.

Vitamina B121 gjithashtu ndihmon në shtimin e energjisë dhe reduktimin e lodhjes dhe plogështisë.

I përshtatshëm për vegjetariane
Pa ngjyrues artificialë
Pa konservantë
Pa laktozë
Pa gluten
Pa kripë dhe maja
Ultra Folic Acid nuk është i testuar në kafshë
Udhëzime mbi përdorimin
Një tabletë në ditë me vaktin tuaj kryesor. Pijeni me ujë ose një pije të ftohtë. Mos e përtypni. Mos e tejkalni dozën e rekomanduar ditore.

Produkte të tjera