Vitamin E-400 IU MT Softgels

Cmimi 1470 L

Kliko në butonin e shportës nëse dëshiron të vendosësh këtë produkt në listen e porosive.
Përshkrimi
Vitamine E 400 IU e cila mbron qelizat e trupit nga demet e radikaleve te lira dhe stresi oksidativ.

 

Per te berë nje porosi direkte kliko në butonin e Telefonatës ose WhatsApp.
Vitamine E 400 IU e cila mbron qelizat e trupit nga demet e radikaleve te lira dhe stresi oksidativ.
  • Antioksidant natyral

Vitamina E është një antioksidant i rëndësishëm dhe roli kryesor është mbrotja ndaj peroksidimit të lipideve. Vitamina E mbron qelizat e trupit nga dëmet e radikaleve të lira dhe stresi oksidativ. Mbrojtja e qelizave nga stresi oksidativ arrihet vetëm nga suplementimi në doza më të larta, krahasuar me ato cfarë marrim në përditshmëri nga dieta jonë.

Përdorimi: 1 kapsulë në ditë gjatë një vakti

Paketimi: 50 kapsula

Përmbajtja Sasia për dozim: Sasia %  vlerës ditore
Vitamin E
(Si tokoferol D-Alpha plus Tokoferole të tjera si: D-Beta, D-Delta dhe D-Gamma (JO-GMO)
400 IU 1333%

Përbërës të tjerë: Kapsulë e butë xhelatinoze (xhelatinë bovine, glicerinë, ujë), Vaj ulliri ekstra i virgjër. Përmban sojë. (JO-GMO)

Produkte të tjera