PropolGola Spray Menta

Cmimi 650 L

Kliko në butonin e shportës nëse dëshiron të vendosësh këtë produkt në listen e porosive.
Përshkrimi
Spray per fytin pa alkool, 100% natyral me baze Propolis dhe Mente, ne solucion analkoolik dhe vaj esencial.
Per te berë nje porosi direkte kliko në butonin e Telefonatës ose WhatsApp.

Spray për fytin pa alkool, 100% natyral me bazë Propolis dhe Mente, në solucion analkoolik dhe vaj esencial, i dobishëm për zbutjen e mukozave dhe rrugët e sipërme respiratore.

Përdorimi: 4-5 sprucime, të përsëritura gjatë ditës. Aplikojeni direkt tek kaviteti oral.

Paketimi20 ml

Propolis solucion analkolik 0,26 ml
Propolis e.s. tit. min. 12% 15 g
Menta piperita (vaj esencial) 1.5 mg

Nuk përmban: Ngjyrues artificial, produkte qumështi, gluten, laktozë, OMG.

Produkt Vegjetarian

Produkte të tjera