Vitabiotics – Neurozan Plus

Cmimi 3240 L

Kliko në butonin e shportës nëse dëshiron të vendosësh këtë produkt në listen e porosive.
Përshkrimi

Neurozan Plus ofron mbështetje nutricionale të avancuar me nutrient specifikë që ndihmojnë funksionimin normal të trurit dhe funksioneve konjitive.
Neurozan Plus kombinon mikro-nutrientë specifikë për trurin me kapsula me përmbajtje Omega-3 DHA.

Per te berë nje porosi direkte kliko në butonin e Telefonatës ose WhatsApp.

Neurozan Plus
Mbështetje e lartë për trurin me DHA
DHA (Docosahexaenoic acid) – është një acid yndyror esencial omega-3 që nuk prodhohet nga vetë trupi por merret me anë të dietës nga qumështi i gjirit, vaji i peshkut ose vaji i algave. Është ndërtues strukturor i trurit të njeriut, korteksit cerebral, lëkurës dhe retinës të syrit.

Truri juaj ka nevojë për një spektër të gjerë nutrientësh esencialë që punojnë së bashku për të siguruar shëndetin dhe performancën e tij. Neurozan Plus ofron mbështetje nutricionale të avancuar me nutrient specifikë që ndihmojnë funksionimin normal të trurit dhe funksioneve konjitive.

Neurozan Plus kombinon mikro-nutrientë specifikë për trurin me kapsula me përmbajtje Omega-3 DHA.

Ushqim për trurin:
Funksionimi i trurit
Omega-3 ofron 300mg DHA* e cila kontribuon në funksionimin normal të trurit.

Performanca e sistemit nervor
Hekuri, zinku dhe jodi kontribuojnë në funksionimin normal konjitiv plus acidin pantotenik i cili kontribuon në zhvillimin performancën normale të sistemit nervor.

Sistemi nervor
Tiamina (vit. B1), magneziumi dhe vitamin C kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit nervor.

Nutrientë specifikë për trurin:

L-Argninë
Fosfatidilserinë
5-HTP
Gingko Biloba
Co-Q10
Nivele ideale të vitaminës D3

Tableta përmban një sasi ideale të vitaminës D 25mcg (1000 IU) në formën e vitaminës D3 (kolekalciferol) që është forma më e preferuar pasi në këtë formë sintetizohet nga lëkura gjatë ekspozimit në diell.

Shëndeti dhe vitaliteti
Kjo formulë e avancuar përfshinë nutrient që ndihmojnë të gjithë organizmin:

Vitamina C, hekuri dhe bakri kontribuojnë në çlirimin normal të energjisë
Seleniumi dhe zinku kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit imunitar
Duke qënë se Neurozan Plus është një formulë e plotë dhe gjithëpërfshirëse nuk është nevoja të përdoren multivitamina të tjera.

*Efektet positive për trurin arrihen me një doze ditore prej 250mg DHA.

Udhëzime mbi përdorimin
Një tabletë në ditë (nga blisteri lejla)

Dhe një kapsulë në ditë (nga blisteri rozë)

Gëlltitini të dyja me ujë ose me një pije të ftohtë në vaktin tuaj kryesor. Mos e përtypni. Mos tejkaloni dozen e rekomanduar.

Gjithmonë lexoni udhëzimet mbi përdorimin. Mos tejkaloni dozën ditore të rekomanduar. Ky produkt përmban hekur që nëse merret në sasi të madhe mund të shkaktojë probleme tek fëmijët e vegjël. Si me çdo supplement tjetër, konsultohuni me mjekun përpara përdorimit nëse jeni shtatzanë, ushqeni me gji ose vuani nga epilepsia ose alergjitë. Përmban vaj peshku. Mos e përdorni nëse jeni alergjik nga soja, peshku apo nënproduktet e peshkut. Suplementet ushqimore nuk duhet të zëvendësojnë një djetë të shumëllojshme dhe të balancuar dhe jetesën e shëndetshme.

Produkte të tjera