Vichy – Deodorant krem anti-transpirant 7 ditor

Cmimi 1464 L

Kliko në butonin e shportës nëse dëshiron të vendosësh këtë produkt në listen e porosive.
Përshkrimi

Vichy krem 7 ditor anti-perspirant pёrmban kripёra tё Aluminit, nё mikrogrimca 2 herё mё tё vogla se ato normale, pёr tё vepruar direkt dhe nё thellёsi nё poret qё prodhojnё djersё.

Per te berë nje porosi direkte kliko në butonin e Telefonatës ose WhatsApp.

Vichy krem 7 ditor anti-perspirant pёrmban kripёra tё Aluminit, nё mikrogrimca 2 herё mё tё vogla se ato normale, pёr tё vepruar direkt dhe nё thellёsi nё poret qё prodhojnё djersё.

Rezultati: efektivitet 7 ditor. Sqetullat qëndrojnë të freskëta dhe të thata. Niveli i djersitjes bie dhe bёhet mё i ulёt nga java nё javё.

Pa alkol
Pa aromatizues
Udhëzime mbi përdorimin
Aplikoni një shtresë të hollë në lëkurën e pastër, të thatë dhe jo të irrituar. Ndiq skemën e përdorimit të printuar brënda kutisë.

Rekomandohet për njerëzit me djersitje të tepërt.

Produkte të tjera