Smooth & Silky Shampoo 400ml

Cmimi 600 L

Kliko në butonin e shportës nëse dëshiron të vendosësh këtë produkt në listen e porosive.
Përshkrimi

Himalaya Protein Shampoo – Smooth & Silky, pasuruar me Avogado hidraton dhe ushqen flokun e thatë dhe të ashpër duke e ruajtur flokun të butë dhe të shkrifët.

Per te berë nje porosi direkte kliko në butonin e Telefonatës ose WhatsApp.

Himalaya Protein Shampoo – Smooth & Silky, pasuruar me Avogado hidraton dhe ushqen flokun e thatë dhe të ashpër duke e ruajtur flokun të butë dhe të shkrifët. Gama e shampove Himalaya përmban Proteina Natyrale të Sojës dhe Grurit që shfaqin 5 efekte kryesore:

Forcon flokun
Redukton rënien e flokut
Redukton dëmtimin e tij
Ushqen flokun
Zbut flokun
Indikimet: Flok i dëmtuar, i ashpër, i thatë

Përdorimi: Masazho me kujdes në flokë të lagur dhe skalp. Shplaje me ujë të bollshëm. Përsërite nëse është e nevojshme.

Produkte të tjera