Anti-Dandruff Shampoo (Anti-Zbokth) 400ml

Cmimi 600 L

Kliko në butonin e shportës nëse dëshiron të vendosësh këtë produkt në listen e porosive.
Përshkrimi

Himalaya Anti-Dandruff Soothing & Moisturizing Shampoo, pasuruar me Tea Tree dhe Aloe Vera lufton zbokthin dhe qetëson skalpin nga irritimet.

Per te berë nje porosi direkte kliko në butonin e Telefonatës ose WhatsApp.

Himalaya Anti-Dandruff Soothing & Moisturizing Shampoo, pasuruar me Tea Tree dhe Aloe Vera lufton zbokthin dhe qetëson skalpin nga irritimet. Gama e shampove Himalaya përmban Proteina Natyrale të Sojës dhe Grurit që shfaqin 5 efekte kryesore:

Forcon flokun
Redukton rënien e flokut
Redukton dëmtimin e tij
Ushqen flokun
Zbut flokun
Indikimet: Zbokth, lëkura e skalpit e irrituar, flok i thatë.

Përdorimi: Masazho me kujdes në flokë të lagur dhe skalp. Shplaje me ujë të bollshëm. Përsërite nëse është e nevojshme.

Produkte të tjera