Vaj dafine

Cmimi 1200 L

Kliko në butonin e shportës nëse dëshiron të vendosësh këtë produkt në listen e porosive.
Përshkrimi

•Perdoret kunder gripit, ftohjes, per zbutjen e fytit nga te ftohtit.
•Sherben si antibiotik natyral per efektet e fytit.
•ka veti kunder dhimbjeve, rregullon aparatin e frymemarrjes.
•Mbron stomakun nga ulcera dhe aciditeti i larte

Per te berë nje porosi direkte kliko në butonin e Telefonatës ose WhatsApp.

Vaj dafine
•Perdoret kunder gripit, ftohjes, per zbutjen e fytit nga te ftohtit.
•Sherben si antibiotik natyral per efektet e fytit.
•ka veti kunder dhimbjeve, rregullon aparatin e frymemarrjes.
•Mbron stomakun nga ulcera dhe aciditeti i larte

Produkte të tjera