Tangerine oil

Cmimi 750 L

Kliko në butonin e shportës nëse dëshiron të vendosësh këtë produkt në listen e porosive.
Përshkrimi

Vaji Esencial i Mandarinës është i freskët, i ëmbël, agrum dhe është i ngjashëm me aromën më të ndritshme të lëvozhgave të mandarinës. Përmban antioksidantë, dhe mund të përdoret në një larmi recetash për aromën e tij.

Per te berë nje porosi direkte kliko në butonin e Telefonatës ose WhatsApp.

Tangerine oil

Vaji Esencial i Mandarinës është i freskët, i ëmbël, agrum dhe është i ngjashëm me aromën më të ndritshme të lëvozhgave të mandarinës. Përmban antioksidantë, dhe mund të përdoret në një larmi recetash për aromën e tij. Përdoret gjithashtu për të ndihmuar në promovimin e ndjenjave të lumturisë. Kur të keni nevojë për ndonjë diell shtesë në jetën tuaj, vendosni disa vaj Mandarine topikisht ne trup.

Produkte të tjera