Grapefruit oil

Cmimi 750 L

Kliko në butonin e shportës nëse dëshiron të vendosësh këtë produkt në listen e porosive.
Përshkrimi

Vaji esencial i grejpfrutit është një vaj me aromë portokalli, me aromë agrumesh, që përdoret shpesh në terapinë aromate. Perfitohet nga lëvozhgat e frutave të freskëta për një vaj agrumesh me aromën e ndritshme të një kopshti grejpfruti.

Per te berë nje porosi direkte kliko në butonin e Telefonatës ose WhatsApp.

Grapefruit oil

Vaji esencial i grejpfrutit është një vaj me aromë portokalli, me aromë agrumesh, që përdoret shpesh në terapinë aromate.
Perfotohet nga lëvozhgat e frutave të freskëta për një vaj agrumesh me aromën e ndritshme të një kopshti grejpfruti. Eshte kjo aromë e ëmbël dhe gjallëruese që shoqëron vajin thelbësor me ndjenjat e gëzimit, kënaqësisë dhe gjallërisë. Grejpfruti jo vetëm që është një vaj esencial i mrekullueshëm për t’u shpërndarë, por është gjithashtu një shtesë e shkëlqyeshme për produktet e kujdesit për lëkurën. Gjithashtu ka veti të dallueshme që mund të ofrojnë një larmi përfitimesh shëndetësore ,përfshirë presionin e ulët të gjakut dhe nivelet e stresit.

Produkte të tjera