Peppermint oil

Cmimi 750 L

Kliko në butonin e shportës nëse dëshiron të vendosësh këtë produkt në listen e porosive.
Përshkrimi

Perdoret per aromaterapi dhe aplikohet ne lekure . Ka arome te fresket dhe qetesuese.
Ka efekt kurativ per dhimbjet e kokes, te ftohtit, qetesimin e kruarjeve , dhimbjeve muskulare dhe heq sensacionin e te vjellave

Per te berë nje porosi direkte kliko në butonin e Telefonatës ose WhatsApp.

Peppermint oil
Perdoret per aromaterapi dhe aplikohet ne lekure . Ka arome te fresket dhe qetesuese.
Ka efekt kurativ per dhimbjet e kokes, te ftohtit, qetesimin e kruarjeve , dhimbjeve muskulare dhe heq sensacionin e te vjellave

Produkte të tjera