Now – Vaj kokosi

Cmimi 1260 L

Kliko në butonin e shportës nëse dëshiron të vendosësh këtë produkt në listen e porosive.
Përshkrimi

Vaji natyral i kokosit është i pasur me yndyrna të pangopura të përshtatshme për përdorim në lëkurë. Ky vaj unik zbut lëkurën duke dhënë një lëkurë të mëndafshtë dhe të rifreskuar. Gjithashtu shërben si një alternativë natyrale për hidratuesit dhe vajrat e formuluar me përbërës kimik për përdorim në flokë dhe lëkurë. Vaji i kokosit është 100% i pastër dhe i presuar në mënyrë mekanike nga fruti i kokosit Cocos Nucifera.

Per te berë nje porosi direkte kliko në butonin e Telefonatës ose WhatsApp.

Vaji natyral i kokosit është i pasur me yndyrna të pangopura të përshtatshme për përdorim në lëkurë. Ky vaj unik zbut lëkurën duke dhënë një lëkurë të mëndafshtë dhe të rifreskuar. Gjithashtu shërben si një alternativë natyrale për hidratuesit dhe vajrat e formuluar me përbërës kimik për përdorim në flokë dhe lëkurë. Vaji i kokosit është 100% i pastër dhe i presuar në mënyrë mekanike nga fruti i kokosit Cocos Nucifera.

Përbërësit: Vaj nga fruti i kokosit (Cocos Nucifera)

Nuk janë përdorur tretës gjatë ekstraktimit
Produktet e Now janë të testuara për të siguruar cilësinë më të lartë.
Produktet e Now nuk janë të testuara në kafshë.

Produkte të tjera