Frankincense oil

Cmimi 750 L

Kliko në butonin e shportës nëse dëshiron të vendosësh këtë produkt në listen e porosive.
Përshkrimi

Temjani ka fituar titullin e tij si “Mbreti i vajrave” për shkak të benefiteve të tij. Kur përdoret topikisht, temjani nxit veti të fuqishme kundër plakjes.
Promovon funksionin qelizor dhe i jep lëkurës nje pamje të shëndetshme .
Karakteristikat aromatike të vajit nxisin ndjenjat e relaksimit, paqes dhe mirëqenies së përgjithshme.

Per te berë nje porosi direkte kliko në butonin e Telefonatës ose WhatsApp.

Frankincense oil
Temjani ka fituar titullin e tij si “Mbreti i vajrave” për shkak të benefiteve të tij. Kur përdoret topikisht, temjani nxit veti të fuqishme kundër plakjes.
Promovon funksionin qelizor dhe i jep lëkurës nje pamje të shëndetshme .
Karakteristikat aromatike të vajit nxisin ndjenjat e relaksimit, paqes dhe mirëqenies së përgjithshme.

Produkte të tjera