Geranium oil

Cmimi 1100 L

Kliko në butonin e shportës nëse dëshiron të vendosësh këtë produkt në listen e porosive.
Përshkrimi

Vaji thelbësor i barbarozës u përdor nga egjiptianët për të promovuar lëkurë të bukur, me pamje të shkëlqyeshme kur aplikohet topikisht. Aroma e ëmbël dhe lules e Geraniumit mund të përdoret në mënyrë topike dhe aromatike. Shtoni barbarozë në locion, larje trupi dhe kujdes për flokët për të rritur aromën e produkteve tuaja të kujdesit. Gjithashtu mund ta shpërndani atë për të ftuar një ndjenjë paqësore, shpirtërore në dhomën tuaj të ndenjes ose hapësirën medituese.

Per te berë nje porosi direkte kliko në butonin e Telefonatës ose WhatsApp.

Geranium oil

Vaji thelbësor i barbarozës u përdor nga egjiptianët për të promovuar lëkurë të bukur, me pamje të shkëlqyeshme kur aplikohet topikisht. Aroma e ëmbël dhe lules e Geraniumit mund të përdoret në mënyrë topike dhe aromatike. Shtoni barbarozë në locion, larje trupi dhe kujdes për flokët për të rritur aromën e produkteve tuaja të kujdesit. Gjithashtu mund ta shpërndani atë për të ftuar një ndjenjë paqësore, shpirtërore në dhomën tuaj të ndenjes ose hapësirën medituese.

Produkte të tjera