Tea tree oil

Cmimi 750 L

Kliko në butonin e shportës nëse dëshiron të vendosësh këtë produkt në listen e porosive.
Përshkrimi

Vaji i pemës së çajit meret nga gjethet e pemës së çajit.
Kur përdoret topikisht njihet per vertite e saj antibakteriale. Vaji i pemës së çajit zakonisht përdoret për të trajtuar aknet, këmbën e nje atleti, morrat, kërpudhat e thonjve dhe kafshimet e insekteve.

Per te berë nje porosi direkte kliko në butonin e Telefonatës ose WhatsApp.

Tea tree oil

Vaji i pemës së çajit meret nga gjethet e pemës së çajit.
Kur përdoret topikisht njihet per vertite e saj antibakteriale. Vaji i pemës së çajit zakonisht përdoret për të trajtuar aknet, këmbën e nje atleti, morrat, kërpudhat e thonjve dhe kafshimet e insekteve.

Produkte të tjera