Lemon oil

Cmimi 750 L

Kliko në butonin e shportës nëse dëshiron të vendosësh këtë produkt në listen e porosive.
Përshkrimi

Vaji i limonit është me të vërtetë një nga vajrat më “thelbësorë” që duhet të keni në shtepine tuaj, pasi mund të përdoret për shumë qëllime, nga një zbardhues natyral i dhëmbëve, pastrues shtëpiak dhe aromatizues lavanderi, te një përmirësues i humorit dhe qetësues i përzierjes.

Per te berë nje porosi direkte kliko në butonin e Telefonatës ose WhatsApp.

Lemon oil
Vaji i limonit është me të vërtetë një nga vajrat më “thelbësorë” që duhet të keni në shtepine tuaj, pasi mund të përdoret për shumë qëllime, nga një zbardhues natyral i dhëmbëve, pastrues shtëpiak dhe aromatizues lavanderi, te një përmirësues i humorit dhe qetësues i përzierjes.
Limonët dhe vaji i limonit janë të popullarizuara për shkak të aromës së tyre freskuese dhe vetive pastruese. Kërkimet tregojnë se vaji i limonit përmban antioksidantë të fuqishëm dhe ndihmon në zvogëlimin e inflamacionit, luftimin e baktereve dhe kërpudhave, rritjen e niveleve të energjisë dhe lehtësimin e tretjes

Produkte të tjera