Chamomile oil

Cmimi 750 L

Kliko në butonin e shportës nëse dëshiron të vendosësh këtë produkt në listen e porosive.
Përshkrimi

Kamomili është një nga bimët medicinale më të lashta të njohura për njerëzimin. Por shumë njerëz nuk e dinë që vaji esencial i kamomilit romak është edhe më efektiv se çaji dhe po aq i lehtë për t’u përdorur.

Per te berë nje porosi direkte kliko në butonin e Telefonatës ose WhatsApp.

Chamomile oil

Kamomili është një nga bimët medicinale më të lashta të njohura për njerëzimin. Por shumë njerëz nuk e dinë që vaji esencial i kamomilit romak është edhe më efektiv se çaji dhe po aq i lehtë për t’u përdorur.
Ju mund të merrni të gjitha përfitimet e kamomilit nga vaji i tij thelbësor duke e shpërndarë atë në shtëpi ose duke e aplikuar atë lokalisht në lëkurë, duke përfshirë aftësinë e tij për të qetësuar mendjen, për të lehtësuar problemet e tretjes, për të trajtuar gjendjet e lëkurës, për të zvogëluar inflamacionin dhe më shumë.

Produkte të tjera