Jasmine oil

Cmimi 1200 L

Kliko në butonin e shportës nëse dëshiron të vendosësh këtë produkt në listen e porosive.
Përshkrimi

E njohur per fragrancat e saj te embla dhe romantike
Perdoret si antidepresant , antibakterial dhe antispasmodic
Aroma e saj ka nje efekt relaksues , qetesues dhe rrit gjendjen e mire shpirterore tek personat qe kane shqetesime e ankthit dhe pagjumesi .

Per te berë nje porosi direkte kliko në butonin e Telefonatës ose WhatsApp.

Jasmine oil
E njohur per fragrancat e saj te embla dhe romantike
Perdoret si antidepresant , antibakterial dhe antispasmodic
Aroma e saj ka nje efekt relaksues , qetesues dhe rrit gjendjen e mire shpirterore tek personat qe kane shqetesime e ankthit dhe pagjumesi .

Produkte të tjera