Cinnamon oil

Cmimi 750 L

Kliko në butonin e shportës nëse dëshiron të vendosësh këtë produkt në listen e porosive.
Përshkrimi

Aroma e kanellës është pikante, e ëmbël dhe për shumë, e mbushur me kujtime të lumtura të ushqimit të shijshëm dhe ditëve komode. Vaji i kanellës vlerësohet për aromën e tij të harlisur. Eshtë gjithashtu e lidhur me disa përfitime të shëndetit dhe bukurisë.

Per te berë nje porosi direkte kliko në butonin e Telefonatës ose WhatsApp.

Cinnamon oil

Aroma e kanellës është pikante, e ëmbël dhe për shumë, e mbushur me kujtime të lumtura të ushqimit të shijshëm dhe ditëve komode. Vaji i kanellës vlerësohet për aromën e tij të harlisur. Eshtë gjithashtu e lidhur me disa përfitime të shëndetit dhe bukurisë.
Kanella në forma të ndryshme është studiuar për efektin e saj në kontrollin e infeksionit, administrimin e sheqerit në gjak dhe kushte të tjera. Burimet e besuara tregojnë se vaji i kanellës ka veti antibakteriale,antifungale ,antidiabetike
dhe vetitë antioksiduese.

Produkte të tjera