Pine tree oil

Cmimi 750 L

Kliko në butonin e shportës nëse dëshiron të vendosësh këtë produkt në listen e porosive.
Përshkrimi

Vaji esencial i gjilpërës së pishës është i preferuar nga praktikuesit e aromaterapisë dhe të tjerët që përdorin vajra esencialë për të rritur shëndetin dhe mirëqenien në jetë.

Per te berë nje porosi direkte kliko në butonin e Telefonatës ose WhatsApp.

Pine tree oil

Vaji esencial i gjilpërës së pishës është i preferuar nga praktikuesit e aromaterapisë dhe të tjerët që përdorin vajra esencialë për të rritur shëndetin dhe mirëqenien në jetë. Si një përbërës detoksifikues dhe dezinfektues natyral, vaji i pishës përdoret zakonisht në përzierjet e vajit masazh, produktet pastruese shtëpiake dhe aromatizuesit e ajrit. Mund të stimulojë rrjedhën e gjakut dhe të ndihmojë në uljen e ënjtjes, ndjeshmërisë dhe dhimbjes brenda muskujve të lënduar ose nyjeve të shoqëruara me inflamacion.

Produkte të tjera