Bergamot oil

Cmimi 750 L

Kliko në butonin e shportës nëse dëshiron të vendosësh këtë produkt në listen e porosive.
Përshkrimi

Përdoret zakonisht në aromaterapinë për të ngritur gjendjen shpirtërore dhe për të lehtësuar stresin, vaji i bergamotit thuhet gjithashtu se ka karakteristika të ngjashme me vajin esencial të grejpfrut në atë që është antiseptik, antispasmodik dhe analgjezik (lehtësues i dhimbjeve), duke ofruar ndoshta një përfitim për çështje shëndetësore si infeksionet e lëkurës .

Per te berë nje porosi direkte kliko në butonin e Telefonatës ose WhatsApp.

Bergamot oil

Përdoret zakonisht në aromaterapinë për të ngritur gjendjen shpirtërore dhe për të lehtësuar stresin, vaji i bergamotit thuhet gjithashtu se ka karakteristika të ngjashme me vajin esencial të grejpfrut në atë që është antiseptik, antispasmodik dhe analgjezik (lehtësues i dhimbjeve), duke ofruar ndoshta një përfitim për çështje shëndetësore si infeksionet e lëkurës .

Produkte të tjera