Lemongrass oil

Cmimi 750 L

Kliko në butonin e shportës nëse dëshiron të vendosësh këtë produkt në listen e porosive.
Përshkrimi

Përdorni vajin e barit të limonit si aromatizues ose deodorues natyral dhe i sigurt i ajrit. Mund ta shtoni vajin në ujë dhe ta përdorni si mjegull ose të përdorni një shpërndarës vaji ose avullues.

Per te berë nje porosi direkte kliko në butonin e Telefonatës ose WhatsApp.

Lemongrass oil

Përdorni vajin e barit të limonit si aromatizues ose deodorues natyral dhe i sigurt i ajrit. Mund ta shtoni vajin në ujë dhe ta përdorni si mjegull ose të përdorni një shpërndarës vaji ose avullues. Duke shtuar vajra të tjerë thelbësorë, si livando ose vaj pemësh çaji, ju mund të personalizoni aromën tuaj natyrale.
Pastrimi me vaj esencial të barit të limonit është një tjetër ide e shkëlqyeshme, sepse jo vetëm që dezodon natyrshëm shtëpinë tuaj, por ndihmon edhe në pastrimin e saj.

Produkte të tjera