Sudocrem – Krem antiseptik dhe riparues i lëkurës 125gr

Cmimi 700 L

Kliko në butonin e shportës nëse dëshiron të vendosësh këtë produkt në listen e porosive.
Përshkrimi

Sudocrem krem antispetik riparues i lëkurës ka qenë aleati më i mirë dhe efektiv i mamave për rreth 85 vjet dhe është fantastik për të zbutur lëkurën e lënduar dhe trajtimin e skuqjeve nga pampersi.

Per te berë nje porosi direkte kliko në butonin e Telefonatës ose WhatsApp.

Sudocrem krem antispetik riparues i lëkurës ka qenë aleati më i mirë dhe efektiv i mamave për rreth 85 vjet dhe është fantastik për të zbutur lëkurën e lënduar dhe trajtimin e skuqjeve nga pampersi. Sudocrem krem antispetik shërues mund të përdoret nga e gjithe familja për të gjithë dëmtimet e vogla të lëkurës dhe mund të ndihmojë shumë në trajtimin e të pasmeve të bebit tuaj!

Trajtimi i skuqjeve nga pelenat
SUDOCREM është provuar klinikisht për qetësimin dhe shërimin e lëkurës delikate të bebes suaj dhe vepron në 3 mënyra të thjeshta: zbut lëkurën e inflamuar, përbërësit e tij janë të njohur për vetitë riparuese, ka në përbërje një anestezik lokal që ndihmon në qetësimin e dhimbjes dhe irritimit.

Prerje, fshikje dhe djegie të vogla
SUDOCREM ofron qetësim të menjëhershëm dhe efektiv ndaj prerjeve, fshikjeve dhe djegieve të vogla. Ndihmon në shërimin e plagës duke formuar një shtresë mbrojtese mbi zonën e prekur, duke ulur rrezikun për infeksion dhe gjithashtu përmban një anestezik të lehtë për të zbutur diskomfortin.

Akne
SUDOCREM krem riparues antiseptik është kremi më i preferuar kundër skuqjeve nga pelenat por a e dinit që është dhe më i miri për trajtimin e gjendjeve të lëkurës si aknet? Sudocrem ndihmon në qetësimin dhe shërimin e lëkurës duke mbrojtur zonën e prekur.

Ekzema
Ekzema është një gjendje e thatë e lëkurës që prek 1 në 5 fëmijë dhe 1 në 12 të rritur në Mbreterine e Bashkuar. Ajo mund të shkaktojë lëkurë të plasaritur dhe të lënduar që mund të jetë e dhimbshme dhe e vështirë për tu hidratuar. Sudocrem mund të përdoret për të qetësuar dhe shëruar ekzemat dhe gjendje të tjera të lëkurës.

Produkte të tjera