Spirulina 500 mg Tablets, Organic

Cmimi 1500 L

Kliko në butonin e shportës nëse dëshiron të vendosësh këtë produkt në listen e porosive.
Përshkrimi

Spirulina eshte nje mikroalge blu-jeshile qe permban proteina dhe nutriente te tjere si vitamina, minerale dhe GLA.

Per te berë nje porosi direkte kliko në butonin e Telefonatës ose WhatsApp.

100% e pastër dhe e pasur me nutrient
Spirulina është një mikroalgë blu-jeshile që përmban proteina dhe nutrientë të tjerë si vitamina, minerale dhe GLA.
Përdorimi: Deri në 6 tableta në ditë.
Paketimi: 100 tableta

Përmbajtja:
Kalori: 10
Totali Karbohidrateve : < 1 g Proteina : 2 g Spirulina Organike (Arthrospira platensis): 3 g

Produkte të tjera