Prosterbe

Cmimi 2100 L

Kliko në butonin e shportës nëse dëshiron të vendosësh këtë produkt në listen e porosive.
Përshkrimi

Suplement ushqyes me baze ekstrakte bimore (Saw Palmeto, Epilobi dhe Boronice e kuqe) per mirefunksionimin e aparatit uro-genital, prostates dhe rrugeve urinare.

Per te berë nje porosi direkte kliko në butonin e Telefonatës ose WhatsApp.

Suplement ushqyes me bazë ekstrakte bimore (Saw Palmeto, Epilobi dhe Boronicë e kuqe) për mirëfunksionimin e aparatit uro-genital, prostatës dhe rrugëve urinare.
Saw palmetto dhe Epilobi nevojiten për funksionin normal të prostatës. Saw palmeto dhe Boronica e kuqe favorizojnë drenimin e likideve, ndihmojnë në problemet e urinimit të shpeshtë dhe të vështirësuar. Boronica e kuqe dhe Epilobi kanë veprim antioksidant.

Përdorimi: 1 kapsulë në ditë të shoqëruar me shumë ujë. Produkti duhet përdorur minimumi për 30 ditë për shkak të origjinës bimore.

Paketimi: 30 kapsula x 800 mg

Saw palmetto e.s. tit. 28% 286 mg Acide yndyrore 80 mg
Epilob e.s. tit. 2% 200 mg Flavonoide tot. si hiperokside 4 mg
Boronicë e kuqe e.s. tit. 40% 50 mg Proantocianidine 20 mg

Nuk përmban: Aromë artificiale, ngjyrues artificial, konservantë, gluten, laktozë, OMG, sheqer.

Produkt Vegan

Produkte të tjera