Vitamin D-3 5000 IU Softgels

Cmimi 1570 L

Kliko në butonin e shportës nëse dëshiron të vendosësh këtë produkt në listen e porosive.
Përshkrimi
Vitamine D3 me fuqi te larte e cila ndihmon ne mirembajtjen e kockave te shendetshme dhe nxit sistemin imunitar.

 

Per te berë nje porosi direkte kliko në butonin e Telefonatës ose WhatsApp.
Vitamine D3 me fuqi te larte e cila ndihmon ne mirembajtjen e kockave te shendetshme dhe nxit sistemin imunitar.

– Me fuqi të lartë

– Ndihmon në mirëmbajtjen e kockave të shëndetshme

– Nxit sistemin imunitar

Paketimi në formë kapsule xhelatinoze i Vitaminës D3 nga NOW® bën që të përthithet më shpejt dhe që trupi të furnizohet me këtë vitaminë esenciale lehtësisht. Vitamina D përftohet nga dieta ose prodhohet nga lëkura nga rrezatimi ultraviolet, por meqënëse kohët e fundit numri i njerzve që evitojnë gjithmonë e më shumë qëndrimin në diell është në rritje aq më I nevojshëm po bëhet suplementimi me vitaminë D që trupi jonë të marrë sasinë e duhur.

Përdorimi: Merrni 1 kapsulë xhelatinoze cdo dy ditë gjatë një vakti ose sic mund të përshkruhet ndryshe nga mjeku.

Paketimi: 120 kapsula xhelatinoze

Përmbajtja Sasia për dozim: Sasia %  vlerës ditore
Vitaminë D3  (si kolekalciferol nga lanolina) 125 mcg (5,000 IU) 625%

Përbërës të tjerë: Vaj ulliri ekstra I virgjër dhe kapsulë xhelatinoze (xhelatinë, glicerinë, ujë)

Produkte të tjera