Omega 3-6-9 1000 mg Softgels

Cmimi 2050 L

Kliko në butonin e shportës nëse dëshiron të vendosësh këtë produkt në listen e porosive.
Përshkrimi

Perzierje nga 5 vajra ushqyes me acide yndyrore esenciale per mirembajtjen e shendetshme te lekures dhe sistemit imunitar.

Per te berë nje porosi direkte kliko në butonin e Telefonatës ose WhatsApp.

Omega 3-6-9 është një përzierje vajrash nga farat e Lirit, Evening Primrose, Canola, Black Currant dhe farave e Kungullit. NOW kombinon këto vajra të njohur për vetitë e tyre për të balancuar proporcionet e Omega 3, Omega 6 dhe Omega 9. Omega 3, Acidi Alfa Linolenik, Omega 6 dhe GLA janë të nevojshëm për mirëmbajtjen e lëkurës, dhe sistemit imunitar. Acidi Oleik, një acid yndyror i pangopur i Omega 9 kontribuon në mirëbajtjen sistemit kardiovaskular.

*Cdo dozim ka: Omega-3 [Acid Alfa Linolenik (ALA)] 45%; Omega-6 [Acid Linoleik dhe Acid Gamma Linolenik (GLA)] 26.5%; Omega-9 [Acid Oleik] 17.5%; Të tjera (acide yndyrore me varg të shkurtër, yndyrna të ngopura, fosfolipide, etj) 11%

Përdorimi: 2 kapsula në ditë të shoqëruara me ushqim.

Paketimi: 100 kapsula

Përmbajtja

Sasia për dozim:

Sasia % së vlerës ditore

Përmbajtja

Sasia për dozim:

Sasia % së vlerës ditore

Kalori

20

Vaj nga fara liri

1.4 g

*

Totali i yndyrnave

2 g

3%*

Vaj Evening primerose

300 mg

*

Yndyrna te ngopura

<0.5 g 2 % Vaj Canola 260 mg * Yndyrna me shume lidhje te pangopura 1.5 g * Vaj black currant 20 mg * Yndyrna me nje lidhje te pangopur <0.5 g * Vaj I farave te kungullit 20 mg * Përbërës të tjerë: Kapsulë e butë xhelatinoze (xhelatinë bovine, glicerinë, ujë, pluhur karameli, pluhur karobi)

Produkte të tjera