Vitamin C-1000 Veg Capsules

Cmimi 1800 L

Kliko në butonin e shportës nëse dëshiron të vendosësh këtë produkt në listen e porosive.
Përshkrimi
Vitamine C 1000 mg me 100 mg Bioflavonoide.

Vitamina C është një nutrient esencial solubil dhe antioksidant i fuqishëm i mirënjohur për rolin e saj vital në sistemin imunitar. Vitamina C është një antioksidant shumë efektiv i cili mbron strukturat e trupit nga stresi oksidativ, gjithashtu është shumë e rëndësishme për prodhimin e kolagjenit dhe si rrjedhojë esenciale për lëkurën, kockat dhe artikulacionet. Ky produkt përmban dhe bioflavonoide të cilat punojnë në sinergji me vitaminën C për të rritur efektivitetin e saj.

 

Per te berë nje porosi direkte kliko në butonin e Telefonatës ose WhatsApp.
Vitamine C 1000 mg me 100 mg Bioflavonoide.

Vitamina C është një nutrient esencial solubil dhe antioksidant i fuqishëm i mirënjohur për rolin e saj vital në sistemin imunitar. Vitamina C është një antioksidant shumë efektiv i cili mbron strukturat e trupit nga stresi oksidativ, gjithashtu është shumë e rëndësishme për prodhimin e kolagjenit dhe si rrjedhojë esenciale për lëkurën, kockat dhe artikulacionet. Ky produkt përmban dhe bioflavonoide të cilat punojnë në sinergji me vitaminën C për të rritur efektivitetin e saj.

Përdorimi: 1 kapsulë ne ditë.

Paketimi: 100 kapsula

Përmbajtja Sasia për dozim: Sasia %  vlerës ditore
Vitamin C (si Acid Askorbik) 1 g (1,000 mg) 1,111%*
Kompleks Bioflavonoidesh nga agrume 100 mg *
Pluhur Rutin (Sophora japonica) 25 mg *

Përbërës  tjerëCelulozë, stearat magnezi (origjinë bimore), acid stearik (origjinë bimore), silicë.

Produkte të tjera