GinsengPlus pocket drink

Cmimi 1180 L

Kliko në butonin e shportës nëse dëshiron të vendosësh këtë produkt në listen e porosive.
Përshkrimi

Suplement ushqyes me baze ekstraktet e Ginseng, Cola, Guarana dhe Eleuthero.

Per te berë nje porosi direkte kliko në butonin e Telefonatës ose WhatsApp.

Suplement ushqyes me bazë ekstraktet e Ginseng, Cola, Guarana dhe Eleuthero të cilët njihen për vetitë e tyre tonike dhe energjizuese, në gjëndje të reduktojnë simptomat e lodhjes fizike dhe të stimulojnë metabolizmin energjitik të organizmit.

Ginseng, Cola e Guaranà veprojnë në rast lodhje fizike dhe mendore. Eleuthero favorizon memorien dhe funksionet conjitive. Përmban kafeinë (15mg/dozë).

Përdorimi: 1 bustinë në ditë, jo në darkë.

Paketimi: 16 bustina x 10 ml

Ginseng e.f. 900 mg Guarana e.s. tit. 10% 80 mg
Cola e.s. tit. 10% 70 mg Eleuthero e.s. tit. 5% 10 mg

Nuk përmban: Ngjyrues artificial, produkte qumështi, gluten, laktozë, OMG, sheqer.

Produkt Vegan

Produkte të tjera