NO DOL capsule

Cmimi 1400 L

Kliko në butonin e shportës nëse dëshiron të vendosësh këtë produkt në listen e porosive.
Përshkrimi

Suplement ushqyes me baze Glukozamine, Kondroitine, MSM, Manganese, Artiglio del Diavolo dhe Aloe Barbadensis, i cili favorizon mireqenien e shpindes, artikulacioneve dhe tendinave.

Per te berë nje porosi direkte kliko në butonin e Telefonatës ose WhatsApp.

Suplement ushqyes me bazë Glukozaminë, Kondroitinë, MSM, Manganese, Artiglio del Diavolo dhe Aloe Barbadensis, i cili favorizon mirëqënien e shpindës, artikulacioneve dhe tendinave.

Glukozamina dhe Kondroitina janë përbërës të kartilagjeve, Artiglio del diavolo ndihmon në funksionin artikular. Manganezi kontribuon në formimin normal të indit lidhor dhe mirëmbajtjen e kockave.

Përdorimi: 2 kapsula në ditë të shoqëruar me shumë ujë.

Paketimi: 60 tableta x 750 mg

Sulfat Glukosamine 500 mg Sulfat Kondrotine 200 mg MSM (Metil Sulfonil Metano) 200 mg
Artiglio del Diavolo 200 mg Aloe Vera 30 mg Manganese 10 mg

Nuk përmban: Aromë artificiale, ngjyrues artificial, konservantë, produkte qumështi, gluten, laktozë, OMG, sheqer.

Produkte të tjera