Iron Caps 18mg

Cmimi 1620 L

Kliko në butonin e shportës nëse dëshiron të vendosësh këtë produkt në listen e porosive.
Përshkrimi

Hekur 18 mg, mineral esencial i cili luan rol thelbesor ne prodhimin e energjise, fuksionimin e sistemit imunitar dhe shendetin neurologjik.

Per te berë nje porosi direkte kliko në butonin e Telefonatës ose WhatsApp.

Ferrochel® Bisglicenat hekuri
Hekuri është një mineral esencial i cili luan rol thelbësor në prodhimin e energjisë, fuksionimin e sistemit imunitar dhe shëndetin neurologjik. Hekuri është përbërës esencial i hemoglobinës, molekula që transporton oksigjenin tek qelizat e trupit dhe mioglobinës e cila lidh oksigjenin e përdorur në indet e muskujve.

Përdorimi: 1 kapsulë cdo ditë të shoqëruar me ushqim.

Paketimi: 120 kapsula

Përmbajtja

Sasia për dozim:

Sasia % së vlerës ditore

Hekur (nga Ferrochel® Bisglicenat hekuri)

18 mg

100%

Përbërës të tjerë: Miell orizi, celulozë, acid stearik (origjinë bimore), silic.

Produkte të tjera