Black Cohosh Root 80 mg Veg Capsules

Cmimi 1950 L

Kliko në butonin e shportës nëse dëshiron të vendosësh këtë produkt në listen e porosive.
Përshkrimi

Bime tradicionale e cila ndihmon ne ruajtjen e homoestazes gjate menopauzes.

 

Per te berë nje porosi direkte kliko në butonin e Telefonatës ose WhatsApp.
Bime tradicionale e cila ndihmon ne ruajtjen e homoestazes gjate menopauzes.
  • Ekstrakt i standartizuar 2.5%
  • Me likurizë dhe Dong Quai

Black Cohosh është një bimë e përdorur historikisht nga femrat native amerikane. Sipas studimeve rrënja e Black Cohosh ndihmon të kontrollojë përgjigjen e organizmit gjatë menopauzës. NOW® Black Cohosh gjithashtu përfshin në formulë Likurizia dhe Dong Quai për nje veprim optimal.

Përdorimi: 1 kapsulë, 2 herë në ditë. (mëngjes dhe darkë)

Paketimi: 90 kapsula

Përmbajtja Sasia për dozim: Sasia % së vlerës ditore
Ekstrakt nga rrënjë Black Cohosh (Actaea racemosa)
[E Standartizuar në 2.5% Triterpene Glikozide, 27-Deoksiaktein (2 mg)]
80 mg *
Rrënjë Likorize (Glycyrrhiza glabra) 125 mg *
Rrënjë dhe Rizome Dong Quai (Angelica sinensis) 125 mg *

Përbërës  tjerë: Celulozë (kapsulë), miell orizi, stearat magnezi (origjinë bimore).

Produkte të tjera