Inositol 500 mg Veg Capsules

Cmimi 1350 L

Kliko në butonin e shportës nëse dëshiron të vendosësh këtë produkt në listen e porosive.
Përshkrimi

Inositol ne formen Mio-inositol i cili eshte thelbesore ne sinjalizimin neurotransmetuesve, veprimin e insulines, metabolizmin e yndyrnave dhe mirembajtjen e balances qelizore te kalciumit.

Per te berë nje porosi direkte kliko në butonin e Telefonatës ose WhatsApp.

Inositoli është një përbërës jo-esencial i grupit të vitaminave B, të cilin mund ta gjejmë në ushqime bimore dhe shtazore. Në këtë suplement është përdorur forma Mio-Inositol, e cila është forma më e bollshme e këtij përbërësi. Inositoli gjendet në të gjitha membranat qelizore, me përqëndrimin më të lartë në tru dhe tek sistemi nervor qëndror, ku luan një rol të rëndësishëm në sinjalizmin e neurotranmetuesve. Inositoli është gjithashtu thelbësor në veprimin e insulinës, metabolizmin e yndyrnave dhe në mirëmbajtjen e balancës qelizore të kalciumit.

Përdorimi: 1 kapsulë në ditë ose sipas nevojës.

Paketimi: 100 kapsula

Përmbajtja

Sasia për dozim:

Sasia % së vlerës ditore

Inositol (Mio-Inositol)

500 mg

*

Përbërës të tjerë: Miell orizi, hipromelozë (kapsula celuloze) dhe stearat magnezi (origjinë bimore).

Produkte të tjera