Health Aid – Osteoflex® Plus (Glucosamine, Chondroitin, Vit C, Mn, Turmeric)

Cmimi 4020 L

Kliko në butonin e shportës nëse dëshiron të vendosësh këtë produkt në listen e porosive.
Përshkrimi

Osteoflex Plus ofron një formulë te pasur për kocka dhe kërce të shëndetshme. Një kombinim unik i Glukozaminës, Kondroitinës dhe Acidit Hialuronik, së bashku me vitaminën C, Turmeric dhe Manganese që ndihmojnë të mbajnë kocka fleksibël, kërce të forta dhe një skelet të shëndetshem.

Per te berë nje porosi direkte kliko në butonin e Telefonatës ose WhatsApp.

Përshkrimi i Produktit
Osteoflex Plus ofron një formulë te pasur për kocka dhe kërce të shëndetshme. Një kombinim unik i Glukozaminës, Kondroitinës dhe Acidit Hialuronik, së bashku me vitaminën C, Turmeric dhe Manganese që ndihmojnë të mbajnë kocka fleksibël, kërce të forta dhe një skelet të shëndetshem. I përshtatshëm për meshkujt dhe femrat të të gjithë moshave.

Osteoflex Plus mund të jetë i dobishëm për:
Personat e moshuar që duan të ushqejnë kockat dhe rindërtojne kërcet për të siguruar fleksibilitet
Personat që kanë dhimbje, ngurtësim ose enjtje të kyceve (sidomos tek gjunjtë)
Personat që kanë dhimbje artriti, të qafës ose shpinës
Atletët që kanë nevojë për suport ekstra për kycet që të shmangin dëmtimet
Doza e rekomanduar ditore është një deri në dy tableta me vaktin tuaj kryesor. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore nëse nuk këshillohet nga një person i kualifikuar.

Kujdes: Diabetikët duhet te konsultohen me mjekun para se të marrin këtë suplement.

Produkte të tjera