ESI – Aloe Vera Bilberry Juice

Cmimi

Kliko në butonin e shportës nëse dëshiron të vendosësh këtë produkt në listen e porosive.
Përshkrimi

Ky suplement dietik është i përbërë nga koncentrati i gjetheve të Aloe Verës (përbërësit e Aloe Verës me shije të hidhur si aloina janë larguar). Efekti i Aloe Verës si detoksikuese në trupin e njeriut është mjaft i njohur.

Per te berë nje porosi direkte kliko në butonin e Telefonatës ose WhatsApp.

Lëng detoksikues me Aloe Vera dhe Boronicë

Ky suplement dietik është i përbërë nga koncentrati i gjetheve të Aloe Verës (përbërësit e Aloe Verës me shije të hidhur si aloina janë larguar). Efekti i Aloe Verës si detoksikuese në trupin e njeriut është mjaft i njohur.
Ky produkt përmban gjithashtu dhe lëng boronice të purifikuar.

Përdorimi
Një masë (25ml) lëng 3 herë në ditë – sipas preferencës mund të hollohet me ujë.

Kujdes
Mbaj larg fëmijëve nën 3 vjeç!
Mos tejkaloni dozën e rekomanduar ditore.
Suplementet nuk duhen konsideruar si zëvendësues të një diete të balancuar dhe një jetese të shëndetshme!

Produkte të tjera