Diurerbe Forte pocket drink Ananas/ Melograno

Cmimi 1420 L

Kliko në butonin e shportës nëse dëshiron të vendosësh këtë produkt në listen e porosive.
Përshkrimi

Suplement ushqyes me baze ekstrakte bimore, Potasium dhe Magnez qe favorizojne drenimin e likideve te teperta dhe reduktojne mbajtjen e ujit.

Per te berë nje porosi direkte kliko në butonin e Telefonatës ose WhatsApp.

Suplement ushqyes me bazë ekstrakte bimore, Potasium dhe Magnez që favorizojnë drenimin e likideve të tepërta dhe reduktojnë mbajtjen e ujit. Diureza e organizmit kontribuon në ruajtjen e ekuilibrit elektrolitik.

Diurerbe përmban ekstrakte bimore të cilat eleminojnë likidet e tepërta. Potasiumi dhe Magnezi ruajnë ekuilibrin e elektroliteve.

Përdorimi: Hidhni 1 bustinë në një shishe me gjysëm litri ujë dhe pijeni përziejen gjatë ditës. Mund dhe të përdorni 2 bustina gjatë ditës.

Paketimi: 24 bustina x 20 ml

Betula pendula 0,15 g Betula pubescens 0,15 g Pilosella e.s. tit. 1% 0,25 g
Verga d’oro estr. hidroglicerik 1/2 0,4 g Ortosiphon e.s. tit. 0,25% 0,1 g The verde estr. hidroglicerik 1/2 0,5 g
Ginepro estr. Hidroglicerik 1/2 1,2 g Frut Ananasi e.f. 0,608 g Equiseto e.s. 2% 0,05 g
Potasium 300 mg Magnez 112,5 mg

Nuk përmban: Produkte qumështi, gluten, laktozë, OMG, sheqer.

Produkt Vegan

Produkte të tjera