Cranberry Cyst

Cmimi 1280 L

Kliko në butonin e shportës nëse dëshiron të vendosësh këtë produkt në listen e porosive.
Përshkrimi

Suplement ushqyes me baze Boronice te kuqe, Ortosiphon, Uva ursina, Verga e Arte dhe ekstrakt Fara Qitro kunder infeksioneve urinare dhe uro-genitale.

Per te berë nje porosi direkte kliko në butonin e Telefonatës ose WhatsApp.

Suplement ushqyes me bazë Boronice të kuqe, Ortosiphon, Uva ursina, Verga e Artë dhe ekstrakt Fara Qitro; kundër infeksioneve urinare dhe uro-genitale. Parandalon ngjitjen e E.Colit në rrugët urinare, përmirëson drenimin e likideve dhe mbron rrugët urinare. Proantocianidina (PAC) 40 mg, principi aktiv vegjetal që karakterizon Cranberry-n, shfaq veprim anti-adeziv të baktereve uropathogjene, ul aciditetin e urinës, duke frenuar në këtë mënyrë rritjen bakteriale dhe shfaqen e infeksionit urinar.

Përdorimi: Merrni 2 tableta në ditë, me shumë ujë gjatë ushqimit.

Paketimi: 30 tableta x 750 mg

Boronicë e kuqe e.s. tit. 30% 133,5 mg Uva ursina e.s. tit. 20% 100 mg
Verga e Artë e.s. 10/1 100 mg Fara qitro e.s. 4/ 1 100 mg
Ortosifon e.s. tit. 0,2% 100 mg

Nuk përmban: Ngjyrues artificial, Aroma artificiale, konservantë, Gluten, Sheqer.


Produkt
 Vegan

Produkte të tjera