Cranberry Cyst pocket drink

Cmimi 1400 L

Kliko në butonin e shportës nëse dëshiron të vendosësh këtë produkt në listen e porosive.
Përshkrimi

Bustina te lengshme me shije molle te kuqe, kunder infeksioneve ne aparatin urinar dhe uro-genital, me baze Boronice te kuqe, Uva ursina, Verga e Arte dhe Caj jeshil.

Per te berë nje porosi direkte kliko në butonin e Telefonatës ose WhatsApp.

Bustina të lëngshme me shije molle të kuqe, kundër infeksioneve në aparatin urinar dhe uro-genital, me bazë Boronicë të kuqe, Uva ursina, Verga e Artë dhe Caj jeshil. Ekstrakti i Boronicës favorizon mirëfunksionimin e rrugëve urinare dhe drenimin e likideve trupore. Uva ursina dhe Verga e Artë, përmirësojnë funksionimin e rrugëve urinare dhe mbrojtjen e organizmit kundër faktorëve të jashtëm. Caji jeshil favorizon drenimin e likideve të tepërta.

Përdorimi: 1 bustinë në ditë pas vaktit. Mund të konsumohet sic është ose i holluar me ujë. Në rast infeksioni këshillohen 2-3 në ditë.

Paketimi: 16 bustina x 20 ml

Boronicë e kuqe e.s. tit. 30% 133,5 mg Uva ursina e.s. tit. 20% 100 mg
Verga e Artë (ekst. hidroglicerik) 100 mg Caj Jeshil (ekst. hidroglicerik) 100 mg

Nuk përmban: Ngjyrues artificial, Gluten, Sheqer të shtuar.

Produkt Vegan

Produkte të tjera