GABA (Acidi Gama-Aminobutirik) 500 mg

Cmimi 1900 L

Kliko në butonin e shportës nëse dëshiron të vendosësh këtë produkt në listen e porosive.
Përshkrimi
Aminoacid neurotransmetues i cili promovon relaksimin dhe qeteson tensionin nervor.
Per te berë nje porosi direkte kliko në butonin e Telefonatës ose WhatsApp.
Aminoacid neurotransmetues i cili promovon relaksimin dhe qeteson tensionin nervor.
  • Suport për neurotransmetuesit
  • Me Vitaminë B6

GABA (Acid Gama-Aminobutirik) është një aminoacid neurotransmetues. GABA prodhohet në mënyrë fiziologjike nga trupi jonë, prezenca e tij në sistemin nervor qëndror promovon relaksimin dhe qetëson tensionin nervor.

Përdorimi: 1 kapsulë me stomakun bosh, 2-3 herë në ditë ose sipas nevojës.

Paketimi: 100 kapsula

Përmbajtja Sasia për dozim: Sasia %  vlerës ditore
Vitaminë B6 (nga HCl Piridoksin) 2 mg 118%
GABA (Acidi Gama-Aminobutirik) 500 mg *

Përbërës  tjerë: Celulozë (kapsula), miell orizi, silic dhe stearat magnezi (origjinë bimore)

Produkte të tjera