Clove oil

Cmimi 750 L

Kliko në butonin e shportës nëse dëshiron të vendosësh këtë produkt në listen e porosive.
Përshkrimi

Karafil është korrur nga sythat e luleve të pahapura dhe të thara të pemës me gjelbërim të përhershëm. Vaji i karafilit zakonisht përdoret në aromaterapi dhe për aromatizimin e ushqimit dhe disa ilaçeve.

Per te berë nje porosi direkte kliko në butonin e Telefonatës ose WhatsApp.

Clove oil

Karafil është korrur nga sythat e luleve të pahapura dhe të thara të pemës me gjelbërim të përhershëm. Vaji i karafilit zakonisht përdoret në aromaterapi dhe për aromatizimin e ushqimit dhe disa ilaçeve. Tradicionalisht, vaji i karafilit është përdorur për lehtësimin e shqetësimeve të tretjes, lehtësimin e dhimbjeve dhe ndihmën në kushtet e frymëmarrjes. Vaji i karafilit ka përfitime për aplikime dentare dhe lokale, si dhe për trajtimin e infeksioneve.

Produkte të tjera