Centrum – Men Multivitamins and Minerals

Cmimi 2400 L

Kliko në butonin e shportës nëse dëshiron të vendosësh këtë produkt në listen e porosive.
Përshkrimi

Suplement ushqimor multivitamin-multimineral për meshkujt nën 50 vjeç. Përmirësuar me nivele më të larta të vitaminës D me 24 lëndë ushqyese thelbësore.
Pa gluten
Pa laktozë

Per te berë nje porosi direkte kliko në butonin e Telefonatës ose WhatsApp.

Centrum – Men Multivitamins and Minerals

Suplement ushqimor multivitamin-multimineral për meshkujt nën 50 vjeç. Përmirësuar me nivele më të larta të vitaminës D me 24 lëndë ushqyese thelbësore.

Pa gluten
Pa laktozë
Përmban 15 lëndë ushqyese që mbështesin clirimin e energjisë nga ushqimi, përfshirë vitaminën B12, B6 & hekur.
Vitamina C ndihmon për të mbështetur funksionimin normal të sistemit imunitar.
Kalciumi, magnezi dhe vitamina D kontribuojnë në funksionimin e muskujve.
Udhëzime mbi përdorimin
Merrni një tabletë çdo ditë me ujë, mundësisht me ushqim. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore.

Produkte të tjera