Centrum – Advance 50+

Cmimi 1820 L

Kliko në butonin e shportës nëse dëshiron të vendosësh këtë produkt në listen e porosive.
Përshkrimi

Centrum – Advance 50+
Mosha mund të jetë thjesht një numër, por mund të ndikojë në nevojat tuaja ushqyese. Kjo është arsyeja pse multivitamina Centrum Advance 50+ rregullon nivelet e ushqyesëve kryesorë për të ofruar mbështetje specifike për të rriturit mbi 50 vjeç.

Per te berë nje porosi direkte kliko në butonin e Telefonatës ose WhatsApp.

Centrum – Advance 50+

Mosha mund të jetë thjesht një numër, por mund të ndikojë në nevojat tuaja ushqyese. Kjo është arsyeja pse multivitamina Centrum Advance 50+ rregullon nivelet e ushqyesëve kryesorë për të ofruar mbështetje specifike për të rriturit mbi 50 vjeç.

Vitamina B12 kontribuon në metabolizmin normal dhe Vitamina C ndihmon në mirëmbajtjen e funksionimit normal të sistemit imunitar.

Formulë speciale e mikroelementeve me cilësi të lartë për burra dhe gra mbi 50 vjeç
Një shtesë që mbështet dietën tuaj me vitamina thelbësore
Tabletë e përmirësuar, e lehtë për gëlltitje
Mbështet mirëqenien e përgjithshme të të rriturve mbi 50 vjeç
Udhëzime mbi përdorimin
Rekomandohet një tabletë në ditë, shoqerojeni me ujë të bollshëm.

Produkte të tjera