Bioscalin – Energy Shampo forcuese për meshkuj

Cmimi 1248 L

Kliko në butonin e shportës nëse dëshiron të vendosësh këtë produkt në listen e porosive.
Përshkrimi

Më shumë energji dhe fortësi për flokët e meshkujve, me Bioscalin ® Energy Shampo Forcuese
E dizenjuar për forcimin e flokëve të meshkujve gjatë larjes dhe për të vepruar si plotësues ideal me shtesën ushqimore dhe ampulat kundër rënies, Bioscalin ® Energy Shampo i jep fortësi dhe energji flokëve të meshkujve duke i bërë vizualisht më të trashë.

Per te berë nje porosi direkte kliko në butonin e Telefonatës ose WhatsApp.

Më shumë energji dhe fortësi për flokët e meshkujve, me Bioscalin ® Energy Shampo Forcuese

E dizenjuar për forcimin e flokëve të meshkujve gjatë larjes dhe për të vepruar si plotësues ideal me shtesën ushqimore dhe ampulat kundër rënies, Bioscalin ® Energy Shampo i jep fortësi dhe energji flokëve të meshkujve duke i bërë vizualisht më të trashë.

Bioscalin ® Energy Shampo ushtron veprimin e saj në flokë falë formulës unike, që kombinon dy komplekse patenta ekskluzive ATP-3 dhe AJB-Complex , rezultat i kërkimeve të laboratorëve Giuiliani, të përzgjedhur me veprim direkt në flokë. Eshtë formulë efikase që vepron që në aplikimin e parë dhe që zgjat në kohë.

Ka një sistem pastrues shumë delikat me bazë vajore, lehtësisht shkumuese. Falë këtij sistemi produukti vepron në thellësi, duke hequr papastërtitë dhe respektuar ekuilibrin lipidik të flokëve dhe skalpit. I përshtatshëm dhe për lëkura të ndjeshme.

Udhëzime mbi përdorimin
Aplikoni shampon në flokë të lagur, masazhojeni butësisht, lëreni të veprojë disa minuta dhe shplajeni.

Produkte të tjera