Avene – Fluid mbrojtës me ngjyrë (SPF 50+)

Cmimi 2500 L

Kliko në butonin e shportës nëse dëshiron të vendosësh këtë produkt në listen e porosive.
Përshkrimi

Avène Sun Care Tinted Fluid SPF 50+ është një fluid me ngjyrë, me mbrojtje shumë të lartë (SPF 50+) i formuluar posaçërisht për lëkurat e ndjeshme normale dhe mikse.

Per te berë nje porosi direkte kliko në butonin e Telefonatës ose WhatsApp.

Avene – Fluid mbrojtës me ngjyrë (SPF 50+)

Avène Sun Care Tinted Fluid SPF 50+ është një fluid me ngjyrë, me mbrojtje shumë të lartë (SPF 50+) i formuluar posaçërisht për lëkurat e ndjeshme normale dhe mikse.Ky fluid ju siguron një mbrojtje optimale ndaj rrezeve UVB dhe UVA. I pasuruar me Ujin  Termik Avène dhe me vitaminë C. Tekstura e lehtë dhe e artë unifikon lëkurën tuaj dhe e lë atë me shkëlqim. 

  • E thatë në prekje
  • Rezistent ndaj ujit
  • Mbrojtje nga rrezet UVB-UVA
  • Pa silikon
  • Pa paraben

Udhëzime mbi përdorimin

Para ekspozimit në diell, aplikoni mesatarisht 6 pompa në fytyrë dhe qafë. Aplikojeni shpesh për të ruajtur mbrojtjen, veçanërisht pas notit ose djersitjes.

Produkte të tjera