Wallace – Ironorm

Cmimi 1050 L

Kliko në butonin e shportës nëse dëshiron të vendosësh këtë produkt në listen e porosive.
Përshkrimi

Ironorm kapsulë përmban hekur, acid folik, vitamina B1, B2, Nikotinamid dhe Vitaminë C, të cilat janë shumë të rëndësishme gjatë shtatëzanisë. Përmbajtja e hekurit tek kapsulat Ironorm është i dobishëm në shtatëzani, sepse një grua shtatëzanë ka kërkesa të larta ditore hekuri, pasojë e nevojave të fetusit dhe rritjes së kërkesave të nënës.

Per te berë nje porosi direkte kliko në butonin e Telefonatës ose WhatsApp.

Ironorm kapsulë përmban hekur, acid folik, vitamina B1, B2, Nikotinamid dhe Vitaminë C, të cilat janë shumë të rëndësishme gjatë shtatëzanisë. Përmbajtja e hekurit tek kapsulat Ironorm është i dobishëm në shtatëzani, sepse një grua shtatëzanë ka kërkesa të larta ditore hekuri, pasojë e nevojave të fetusit dhe rritjes së kërkesave të nënës. Nëse kapsula Ironorm merret para mbetjes shtatëzanë dhe gjithashtu gjatë 12 javëve pas shtatëzanisë ndihmon në parandalimin e mungesës së hekurit në shtatëzani.

Ironorm mund të përdoret si:

Shtojcë dietike tek gratë shtatëzana dhe ato që dëshirojnë të mbeten shtatëzanë.
Shtojcë dietike gjatë shtatëzanisë.
Për trajtimin e anemisë me mungesë hekuri dhe të mungesës së vitaminave.
Përdorimi:

Si shtojcë dietike para dhe gjatë shtatëzanisë: një kapsulë në ditë gjatë ngrënies.
Për trajtimin e pamjaftueshmërisë së hekurit: tre herë në ditë nga një kapsulë gjatë ngrënies së vakteve kryesore.

Produkte të tjera