Vitabiotics – Feroglobin B12 (kapsula)

Cmimi 1080 L

Kliko në butonin e shportës nëse dëshiron të vendosësh këtë produkt në listen e porosive.
Përshkrimi

Hekur për të mbështetur hemoglobinën dhe qelizat e kuqe të gjakut

Per te berë nje porosi direkte kliko në butonin e Telefonatës ose WhatsApp.

Feroglobin kapsula
Hekur për të mbështetur hemoglobinën dhe qelizat e kuqe të gjakut

Feroglobin-B12 është një suplement hekuri me zink dhe vitamina B, i formuluar për ti dhënë trupit sasinë ideale të hekurit pa dëmtuar stomakun.

Përveç se është i rëndësishëm për gjakun tonë, hekuri ndihmon dhe ne funksionimin normal të sistemit imunitar dhe funksioneve konjitive. Hekuri është i rëndësishëm për një numër funksionesh në trupin tonë, por për një sërë arsysh trupi mund të ndeshet me defiçit të hekur për shkak të dietave të pabalancuara apo dhe për shkak të aktiviteteve të ndryshme si pirja e çajit apo kafesë që pengon përthithjen e hekurit.

Si funksionon Feroglobin-B12?

Sistem me çlirim të ngadalësuar
Me gjithë efektet pozitive hekuri duhet të mos dëmtojë stomakun dhe kjo arrihet me anë të kapsulave të veçanta me çlirim të ngadaltë që bëjnë të mundur shpërndarjen e shtrirë në kohë dhe të njëtrajtshme të hekurit.

Hekuri ndihmon në reduktimin e lodhjes dhe në normalizimin e :

funksioneve konjitive
çlirimit të energjisë
funksioneve të sistemit imunitar
Kush mund të ketë nevojë për suplement hekuri?

Femrat gjatë menstruacioneve
Gjatë shtatzanisë
Fëmijët në rritje (shiko Feroglobinën lëng)
Atletët
Me ko-faktorë për formimin e gjakut
Ky formulim ofron një kombinim të hekurit me të tjerë nutrientë që ndihmojnë në formimin e qelizave përbërëse të gjakut siç janë acidi folik, vitamina B6 & B12.

Përdorimi
Një kapsulë në ditë me vaktin kryesor, vetëm pas ushqimit. Gëlltite me ujë ose me një pije të ftohtë. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar. Mund ta merrni për sa kohë të jetë e nevojshme.

Pa ngjyrues
Pa gluten
Pa konservant

Produkte të tjera