Ultrasonic USB Essential Oil Diffuser

Cmimi 4500 L

Kliko në butonin e shportës nëse dëshiron të vendosësh këtë produkt në listen e porosive.
Përshkrimi

Difuzor ambjenti me usb

Per te berë nje porosi direkte kliko në butonin e Telefonatës ose WhatsApp.

Hidhni ujë dhe vajra esencial
Nuk bën zhurmë dhe pastrohet lehtësisht
Avull i ftohtë/ Pa nxehtësi / Nuk ka risk për djegie
Fiket automatikisht
Koha e punës 4-6 orë
Kordon USB 1 m
Me drita LED rrotulluese
NOW® Ultrasonic USB Diffuser bashkon aromaterapinë me një risi shkencore, e cila lejon lidhjen e difuzorit me lap top-in tuaj me anë të një kordoni USB. Ky difuzor është pa BPA, vepron deri në 4 orë dhe përdor valë ultrasonike me frekuencë të lartë për të krijuar avullin. Difuzori nuk përdor nxehtësi, kjo garanton ruajtjen e integritetit të vajrave esencial dhe vetive të tyre.

Përdorimi: 70 ml ujë dhe 5 pika nga vaji esencial i preferuar. Difuzori do të fiket automatikisht pasi të mbarojë uji.

Produkte të tjera