Probiotic 10- 25 Billion Veg Capsules

Cmimi 6300 L

Kliko në butonin e shportës nëse dëshiron të vendosësh këtë produkt në listen e porosive.
Përshkrimi

Me 10 shtame probiotik te vleresuara klinikisht. Suport per floren intestinal.

Per te berë nje porosi direkte kliko në butonin e Telefonatës ose WhatsApp.

NOW® Probiotic 10™ ofron një spektër të gjërë dhe të balancuar të organizmave të gjallë të cilët njihen si shtame probiotike që i rezistojnë aciditetit dhe që kolonizojnë sistemin gastrointestinal Bakteret probiotike janë jetësore për digjestimin ato ndihmojnë në integritetin lëvizshmërinë dhe detoksifikimin intestinal Pas hapjes mbajeni në frigorifer që të ruajë efikasitetin dhe fuqinë

Përdorimi: 1 kapsulë 1 ose 2 herë në ditë ndërmjet vakteve ose me stomakun bosh.

Përmbajtja

Sasia për dozim:

Sasia % së vlerës ditore

Lactobacillus acidophilus (La-14), Bifidobacterium lactis (Bl-04), Lactobacillus paracasei (Lpc-37), Bifidobacterium breve (Bb-03), Lactobacillus plantarum (Lp-115), Streptococcus thermophilus (St-21), Lactobacillus casei (Lc-11), Lactobacillus salivarius (Ls-33), Lactobacillus rhamnosus (Lr-32), Bifidobacterium longum (BI-05)

130 mg

*

Paketimi: 100 kapsula

Produkte të tjera